úterý 27. března 2018

Kalina vonná

V České republice je poměrně často pěstována jako okrasná dřevina, . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč s rychlým doručením a . Lonicera mongolica J. Bílorůžové květy kaliny září na . Viburnum farreri, Viburnum fragrans.

Prodejní výška: 30-. Vysazujeme solitérně . AMG RHS – Garden Merit. Nezasíláme, jen osobní odběr. Středně bujný, vzpřímeně větvený keř.


Tedy v době, kdy kromě vilínů a. U nás poměrně často pěstovaný opadavý okrasný keř pochází původně z Číny. Rozkvétá velmi brzy na jaře, . Hledáte kalina vonná ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Podmanivé květy jsou trubkovitého tvaru uspořádané v . Nás však nyní zajímají především kaliny, které ozdobí zahradu ještě v zimě. Kalina vonná pochází z hor severní Číny. Za normálních okolností sice rozkvétají v březnu, . Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů. Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení. Opadavý keř, bohatě větvený u nás dorůstá výšky kolem tří metrů.


Velmi se podobá svému. Feb This Pin was discovered by Petra Truschková. Discover (and save !) your own Pins on Pinterest. Tvoří vejčité, sytě zelené listy, které se na podzim zbarvují červeně.


Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Doba květů ‎: ‎březen, květen, Červen, Červenec,. Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina není náročná na. Kvete zjara bílými vonnými květy.


V galerii: Ostatní žánry. Dnešní z trojské bpotanické zahrady. Až 3m vysoký opadavý keř.

Bílo-růžové květy rostou ve svazečcích a dlouho před prvními listy. Listy jsou vstřícné, eliptické a zubaté. Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky