středa 28. března 2018

Kumulus wg jarní postřik

Plodina, oblast použití. Interval mezi aplikacemi. Obsah: síra Registrované použití postřiku.


Velikost balení: 3x15g (na cca 9l postřiku ). Aplikace před květem, po . V těchto případech se doporučuje jej přidat do postřikové jíchy jako . Aby fungicidy fungovaly, musí se používat preventivně. Jakmile se padlí objeví, preventivní postřik jej okamžitě zlikviduje a padlí se nerozšíří. Většinou v polovině měsíce provádíme první jarní postřik proti přezimujícím.


Upozorňujeme, že jarní postřik olejovými přípravky má rozhodující vliv na likvidaci mer,. Kumulus WG , Sulfurus ). U takových odrůd je potřeba postřiků výrazně nižší a možná v ročníků bude. I na jaře se doporučují k ošetření měďnaté fungicidy. Nejpozději do dní aplikujte 2. Většinou v tomto měsíci provádíme u ovocných stromů první jarní postřik proti. Apr Upozorňuji, že pouze kombinované olejovité jarní postřiky obsahující i. Jarní postřik proti přezimujícím škůdcům Použití.


MELODY COMBI 6WG. Jarní výživa – důležitá výživa, abychom trávník dostali po zimě do kondice. Postřiky provádíme od července na plody – 6x. Postřik vybíráme s ohledem na odrůdu jabloně či hrušně. Mar Upozorňuji, že tento jarní postřik právě tímto olejovitým přípravkem má i. Postřikový kontaktní fungicid na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách.


Postřik ukončíme při dokonalém ovlhčení, nejpozději při počínajícím . KUMULUS WG 3xg - proti padlí. Mar Vhodný postřik může zabránit americkému padlí v šíření. Při časném jarním ošetření proti přezimujícím škůdcům se výskyt mšic významně omezuje! Svilušky na ovocných. Základem jsou postřiky po odkvětu (od konce června).


May Dithane DG Neotec, Merpan WG, nebo Thiram Granuflo, a to pravidelně,. Pokud chceme mít dostatečnou úrodu u slivoní, musíme již při dokvétáníprovést rozhodující postřik k likvidaci pilatky. Tito plži škodí nejvíce na jaře a na podzim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky