úterý 27. března 2018

Listnaté keře opadavé prezentace

Jsou to stromy opadavé. Většina dobře snáší znečištěné ovzduší a také lépe regeneruje než stromy. Pěkně kvetoucí keře mají nejraději k dobrému vývoji slunce. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět – prvouka Druh učebního materiálu: prezentace Power Point. JÍROVEC Je statný, listnatý , opadavý strom.


Jeho listy jsou složené a velké.

Plody – kaštany, které jsou uloženy v zelené tobolce. Listnaté dřeviny opadavé. Keře a jejich kmenné tvary 1. Lehké opadavé keře prostokořenné. Standardní keře opadavé.


Otázka: Skalky a listnaté keře opadavé. Předmět: Sadovnictví. Přidal(a): Petr Pavel. Napodobenina horské přírody, nese i prvky stepní krajiny, vřesoviště, .

Vzhled: Opadavý strom nebo keř až přes m vysoký, často s více kmeny. Prezentace názorně ukazuje rozlišovací znaky listnatých. Bylo hodnoceno celkem 3stromů a 3keřů , tedy všechny exempláře, které se v. JS – jehličnaté stromy. LKO – listnaté keře opadavé. LSO – listnaté stromy.


Výukový materiál prezentace seznamuje žáky s listnatými stromy. Stromy nebo keře mohou být různého vzrůstu,. Délka použití: min. Anotace: Doplňování názvů listnatých stromů k obrázkům, spojování listů a plodů ,. Nikdy netrhej a nejez plody, které neznáš! Na zimu opadává jehličí modřínu.


Acer, Amelanchier, Berberis. Nezbytné je umístění výuky do učebny s možností prezentace vyobrazení dřevin. Existuje několik typů členění biomů, které se v mnoha. Uvádí se, že porost je považován za listnatý les, pokud opadavé listnaté. Zajímavé jsou rovněž lužní lesy, které jsou vázány na zaplavované říční nivy, kde.


Dále jsem vytvořila prezentaci s teorií a vlastními fotografiemi okrasných dřevin. Rozdělení lesů: a) opadavé listnaté (buk, dub, javor, lípa) - měsíců více.

Prvky biosféry Cvičení - prezentace. Obsah prezentace : V prezentaci se stručně . Poznávají některé keře. Počítačová prezentace naučné stezky Základní školy.


Zahradní dřeviny na našich zahradách jsou z větší části opadavé a právě pro . Třídí dřeviny podle listů na jehličnaté a listnaté , opadavé a stálozelené. Seznamují se s rostlinami, které pěstuje člověk pro užitek. Download Presentation .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky