úterý 20. března 2018

Kdoulovec sazenice

Kdoulovec - Chaenomeles Japonica - semena Kdoulovce - ks. Detailní popis produktu. Tato velmi zajímavá mrazuvzdorná rostlina s jedlými plody má svůj původ na dálném východě v zemích jako je Japonsko a Čína, kde. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená.


Popis: Hustě větvený trnitý keř s vejčitými lesklými listy, kvete sytě červenými až oranžovo-červenými . Jan Rajčok na Sbazar.

Rostliny, sazenice a semena. Nenáročná odolná rostlina vhodná pro pěstování bez použití chemie. Kompletní specifikace. Semena se vysévají do kyselejší půdy. Pravidelným zaléváním lze urychlit . Naše cena bez DPH ‎: ‎6Kč Naše cena s DPH ( ) ‎: ‎8Kč.


Osobní odběr za Kč. Objednávat můžete zde.

KDOULOVEC JAPONSKÝ - CHAENOMELES JAPONICA. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Týká se to například listnáčů druhu Chaenomeles ( kdoulovec ), Lonicera (zimolez), . Photinia) a muchovník. Plod: žlutozelená aromatická malvice, velká až cm.


Květ: růžový a růžovobílý, velký. Nezapomeneme také na slunečnice, po odkvětu můžeme nechat stát celé rostliny v záhonu a ptáci si vysbírají semena. Balení: prostokořenná sazenice. Dům, byt a zahrada nebo rostliny, semena. Počet semen uveden v detailu.


Návod k vypěstování součástí . Na záhon se pak sejí na . Kvete od dubna zářivými ohnivě červenými květy s krémovými tyčinkami. Má ozdobné žluté aromatické plody. Je mrazuvzdorný do - ° C. Plody kdoulovce japonského jsou jedlé a jsou bohaté na vitamín C.

Kultivar Cido je bez trnů. Kaštanovník jedlý - Fruit Elite ECO. Líska obecná - Fruit Elite ECO. Josta - Fruit Elite ECO. V menším množství mám i novinky mezi kdoulovci - plnokvěté kultivary Orange . Vás vyjde kus sazenice.


Hodnoty jsou uváděny v . SB - sazenice s balem (v květináči).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky