úterý 20. března 2018

Karburátor pro hecht 152 bts

Set ks šroubováků pro seřizování karburátorů nejen HECHT motorů. Zahradní sekačka nesmí chybět v žádné zahradě. Její výběr ale nemusí být snadný. Existuje totiž několik druhů sekaček , které se liší pohonem, . Zazimování zahradní benzínové sekačky bychom neměli podcenit.


HECHT poradí, jak postupovat při zazimování benzínové sekačky na trávu. Petr Tichý, specialista na zahradu ze společnosti HECHT. Karburátor je vhodný pro křovinořezy vetšiny značek s obsahem motoru od. Rovněž nabízí široký sortiment náhradních souvisejících dílů pro zahradní a . Provádíme opravy veškeré zahradní techniky. Opravy rotačních sekaček.


Postup pri objednávaní náhradných dielov: Nájdite si požadovaný diel v rozkresoch strojov a poznačte si kód dielu. Pre rýchlejšie vyhľadávanie požadovaného . Prodej a zahradních sekaček , traktorů, křovinořezů, pil, vertikulátorů, kultivátoru … PRODEJ A. Dekompresní ventil, karburátor WALBRO, lišta a řetěz Oregon. Set na nastavení karburátorů. Mám zahradní traktůrek na trávu, stáří asi let a již je nefunkční startovací baterie. Podotýkám, že při provozu (dosekávání po sekačce ) téměř nikdy neroztáčím na max . Centrum zahradní a komunální techniky.


Jedná se o zahradní , farmářskou a komunální techniku s veškerým aktivním i pasivním příslušenstvím. Hecht S 3B Motory s horizontalní h. KARBURÁTOR NA PRIMER. Motor je také vybaven primerem (nastřikovačem paliva do karburátoru ) pro lepší start za studena.


Kompaktní motorová travní sekačka pro menší zahrady za bezkonkurenční cenu. Ideální na menší zahrady , když nechcete řešit tahání kabelu. Každý, kdo vlastní motorové zahradní pomocníky, by byl rá aby mu stroje sloužily.


Osové vůle jsou častým jevem u sekaček bez pojezdu, pojezdové. Speciální Turbo nůž pro zahradní sekačky cm. Pro snadnější sběr mokré trávy. Je karburátor správně nastavený? Nepoužili jste špatný olej?


Chladicí žebra jsou znečištěna, je špatně nastavené zapalování . Mám po dědovi zahradní sekačku HECHT s motorem HONDA GCV 135.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky