pátek 2. března 2018

Kameninove sudy na zeli 25l

Nabízíme české sudy na zelí a zeláky TOP kvality, nakupte z pohodlí domova! V této kategorii naleznete keramické ( kameninové ) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce. Zelák rovný s víkem keramický hnědý 25l.


Sudy na zelí keramické. Sud na zelí 25l s víkem, keramika. Víko k sudu na zelí 11 25l , keramika. Naplněný sud na zelí uložte ve svislé poloze s víkem na hoře.


MAT lingerie těžítko k sudu na zelí l. Výška sudu s víkem je cm. Náhradní keramické víko k sudům na zelí. Víko nemusí pasovat na sudy z naší nabídky. KUCHYŇKAKV - výrobky keramické KV- Zeláky, sudy na zelí. Názvu, Ceny, Data vložení.


Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. SUD NA ZELÍ , PŘÍSLUŠENSTVÍ. Těžítko k sudu na zelí 1 1 25l. Zeláky, nádoby, víka, medáky s poklicí, nádoby na utopence, nádoba na uskladnění zeleniny, ovoce a masa, sádláky, těžítka do zeláků. Cukroví NEJEN na Vánoce.


Keramické studio Kohoutov. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Dům, byt a zahrada: na zeli. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Vonkajší priemer veka 15 . Vybrat si můžete z objemů - 65l. Samozřejmostí je také . Hrnce na zelí , sádlo, škvarky.


Dům a zahrada - Na zeli bazar. Nádoba na zelí bez prasklin. Plastové sudy vhodné na zelí nebo i pro jiné účely. Máme všechny rozměry náhradních vík na keramické kvašáky.


Estetika u pasivních produktů jako je právě kvasný sud je velmi důležitá. Jde o látku, která se tvoří vysušením a vypálením tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky