čtvrtek 1. března 2018

Kátrovačka počet otáček

Platnost tohoto inzerátu . Pozinkované pletivo s malými oky pro kátrování. Katrovačka - prosévačka - prohazovačka oko 6mm, rozměr rámu. Katr s centimetrovými oky je dobrý na písek nebo zeminu do květináčů.


Kátrovačka zeminy - elektrické kátro - inzerce, prodám. Nabízím kátrovačku , vhodná na zahradu i na stavbu. Prosévačka- kátrovačka -míchačka.


Prodám kátrovačku -prosévačku kompostu, hlíny , pilin. Po výměně bubnu je z prosévačky míchačka. Neřešil někdo z Vás nějakou menší katrovačku jen tak na zahradu. Nejraději poháněnou náhonem traktoru nebo řemenem od jednoosáku. Jen tak pro přesívání . Elektrická katrovačka Kutilství.


Nabrat na lopatu, hodit na síto, zas nabrat, hodit, uklidit před katrem. Prohazovačka - katrovačka s okem 19mm. Prodám katrovačku - prohazovačku s dřevěným rámem, oko 19mm, K odběru v. Po domácku vyrobená prosévačka na hlínu.


Pro přesívání hlíny na záhon mi připadá příliš hustý. Domácí prosévačka, katrovačka. Ruční katrovačka - síto na písek, kompost, hlínu.


V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Doba zapůjčení a cena dohodou. Po dohodě jsem schopni dovézt i na místo určení . Díky jeho nízké hmotnosti se s ním . Pokud potřebujeme prosítovat větší množství zeminy nebo hlíny z kompostu, použijeme.


Otvory lze nastavit na velikost až mm, takže se prosévačka hodí na různé druhy prosévaných materiálů: kompost, zeminu, písek, dřevěné piliny. Síto na písek, kompost, hlínu. Ruční prosévačka - katrovačka kompostu , hlíny , písku, štuku, ocelové síto (oko 13mm) v dřevěném. Katrovací síto výráběné naší firmou je určené pro katrovaní sypkých materiálů na bázi písků, antuky, stavební drtě, keramiky, hlíny , kompostů apod.


Na kompost stačí obyčejná kátrovačka. Motorová kátrovačka s benzínovým motorem. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada). Není nad to si práci ulehčit.


Můj katr na hlínu , kompost, písek, apod :-D.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky