čtvrtek 11. října 2018

Kalanchoe magic bells

Rostlinu lze venku letnit. Při dobré péči bude vaše kala v květináči růst několik let. Nejlepší vodou pro zálivku kaly je voda s nízkým obsahem vápníku, například dešťová voda.


Zde bývá většinou doporučováno kaly doma předpěstovat v květináčích a květinu opatrně . Pak je kala čili kornoutice (Zantedeschia) z čeledi Araceae správnou.

Při pěstování v květináči stačí přemístění kaly na chladnější místo s . Velký efekt poskytnou kaly v květináčích na terase či na balkonu. Kala pěstování v květináči. Hlízy vysazujeme v březnu, nejpozději v dubnu.


Jde o jednu z možností pro pěstování kal, které i tak přes léto letníme venku. Květník musí být dostatečně . Kalu najdeme v květináči v různých barvách.

Lidé si ji velice často pletou s klasickým lopatkovcem, ale jejich květ se výrazně liší, stejně jako . Starostlivosť o ňu nepatrí medzi najjednoduchšie. Avšak tí, ktorí budú dodržiavať nasledujúce tipy, si budú môcť pestovať kalu v kvetináči doma po dlhšiu dobu. Dekorativní jako okrasná rostlina v květináči. Než začnete kaly pěstovat, musíte se rozhodnout, jestli chcete květinu do bytu, která kvete v zimě, nebo . Jako pokojové rostliny se . Klasická bílá kala Zantedeschia aethiopica a její odrůdy nebo kříženci je větší rostlina s. Květináče lze umístit i na mělčinu zahradního jezírka. Sice jsem to měla už dlouho v plánu a pár pozvánek jako blogerce mi přišlo, ale . Ideální je kaly v květináči na léto přesunout na zastíněnou terasu nebo pod stromy do zahrady.


Kvete pak neúnavně až do zimy. Mám venkovní žlutou kalu. Zasadila jsem ji do dobré hlíny do květináče , brzy z jara jsem ji nechala naklíčit ve skleníku a po zmrzlících vyndala . Cena s DPH: 27Kč.


Doprava zdarma Skladem.

Dodejte vašemu bydlení trochu zeleně touto . Detailní popis produktu. Callafornia Red je červeně kvetoucí kala , kterou lze pěstovat venku i doma v květináči. Nové druhy nižších hrnkových pivoněk lze pěstovat v různých hrncích, nádobách, květináčích.


Bohatě kvetou, pěstují se stejně jako klasické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky