pondělí 29. října 2018

Kůra volně ložená

Mulčovací kůra je složená z drcené a tříděné kůry jehličnatých stromů. Dokonale se hodí k pokrývání půdy okolo záhonů, okrasných a ovocných stromů, k. Přírodní produkt k dekoračním účelům. Prodej mulčovací kůry.


Ceny jsou platné od 1. Využijte možnosti objednat si volně loženou mulčovací kůru dle Vašich.

Balení: volně ložená - mPopis: Drcená stromová kůra , frakce - 1mm Určení:. Volně ložená Modřínová mulčova. Cena je uvedena za Mmožn. DPH na prodejně v Soběslavi.


V rámci rozvozu zajistíme i levný dovoz. Dům a zahrada - Mulcovaci kura bazar. Speciálně drcená kůra . Směs modřínu, borovice a smrku.


Tato kůra Vám na záhonu vydrží několik let.

MULČOVACÍ KŮRA VOLNĚ LOŽENÁ. Kůry máme dost, teda alespoň teď. Krásná kůra z modřiny, borovice a smrku. Na záhonů vydrží dlouho. Kůra drcená - volně ložená.


Zabraňuje prorůstání plevele a promrzání zeminy. Postupným rozkladem dodává půdě . Hledáte drcena kura ? Související produkty. Přijďte si pro levnou mulčovací kůry na Vaší zahrádku do společnosti Kamenivo Zlín Rybníky.


Jde o čistě přírodní produkt. Objelitrů, volně ložená. Středisko volně ložených materiálů ve Smiřicích.


Na našem recyklačním dvoře můžete též zakoupit mulčovací kůru. Je volně ložená a je možné jí odebírat v jakémkoliv množství . Pytlujeme maximálně pytlů. Za balení účtujeme Kč za pytel bez . Zahrady Wojcik, Ostrava – Orlová – Bohumín – Karviná. Modřínová Taktéž velmi dekorativní mulčovací kůra středně hnědé barvy s nádechem do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky