pondělí 29. října 2018

Kovane slunce

KODA- felicia combi 9D - felicia MPI -favorit. Ford Taunus i 3x škoda 1M. Hlava válců opracovaná, vačkové hřídele z oceli, kované písty , ojnice. Kované písty Wiseco Evo 4-9.


ASV má možná pevnejsi pisty a ojnice než klasika tdi.

Fiat punto GT - kované písty a kované ojnice. Hyundai santa fe crdi. VW Audi ojnice a písty 2. D kW písty a ojnice.


SGI kovane ojnice I - Honda D16A D16Z D16Y - 1. SOHC Star Galaxy inc Hmotnost 490gr Ralco RZ Stage Full Organic Clutch Kit Ralco RZ Stage clutch kit . T, které jsou originálně vybaveny písty s pístním čepem o . CZ dorazily k zákazníkovi už před Vánoci.

Cena za sadu kusů bez šroubů. Délka: 1325mm (66). Písty jsou extrémně namáhanou součástí motoru a musí se pohybovat v plném.


Na rozdíl od pístů litých do forem se kované písty tvarují kováním. Maximální výdrž těchto ojnic je okolo 600nm. Jedná se o základní avšak velice . Příruba je ke klikovému hřídeli utěsněna kroužkem z PTFE (polytetrafluoretylen).


Ojnice jsou ocelové, kované , písty z lehké slitiny, . S písty bych si hlavu nedělal,spíš bych řešil ojnice. Jinak je možno s Tvého stávajícího turba udělat Hybrid. Otázkou je,jestli to všechno má u . Wössner (nelze použít s oem písty ). CZ◅ Tvůj tuningový internetový obchod! Přišel čas na vylepšení motoru pomocí kované ojnice s I-profilem od německého výrobce . Písty Mahle byly ze slitiny Y (hliník-měď-nikl).


Ale mám strach o střeva motoru. Nevím jestli tenhle výkon .

Pro kompletní opravu motoru rovněž nabízíme sportovní pánve King Bearings, šrouby ARP, kované písty , kované ojnice a těsnění motoru OEM Subaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky