čtvrtek 11. října 2018

Keltská spirála

Působí na své okolí jako biogenerátor - má velmi silné harmonizující a zklidňující účinky. Přikládáním na určitá místa na těle . KELTSKÁ SPIRÁLA – tvarový zářič, který generuje bioenergii staticky a. Jednoduchá a dvojitá keltská spirála napsal Ing. Nyní jsem se zcela naladil na keltskou vlnu a cítím se v ní dobře.

Podotýkám, že se u mne nejedná o nějakou módní vlnu, jak je to nám keltomanům často . Bronzový přívěšek na krk s trojitou spirálou neboli triskelionem. Tradiční keltský amulet se symbolem trojité spirály pro povzbuzení životní energie, bude ideálním. Keltská špirála slúži na doplnenie vašej chýbajúcej energie.


Výborné ezoterické pomôcky sú keltské špirály, ktoré vás zbavia chorôb a bolestí. Spirála sama o sobě je účinný ochranný znak, symbol transformace. Je silným tvarovým zářičem, její síla vychází z kruhu života, z jednoho .

Bioenergie keltské spirály regeneruje nemocné a poškozené orgány. Jak uvázat keltské uzly? Jaká jsou tajemství klíčových vzorů?


Existují zvláštní způsoby tvorby keltských spirál ? Materiál: starozinek, velikost: 30mm, v balíčku je kůže na krk a stručný popis. PERKY - stříbro, bronz, cín, jantar, amulety a talismany, Keltské amulety . Pravotočivá keltská spirála je účinný tvarový zářič, který pohlcuje negativní energie, elektromagnetický smog, odrušuje geopatogenní zóny. Keltská spirála působí na své okolí jako bioenergátor.


Přesné dřevěné razítko nejen pro tisk na textil. Razítko je vyrobeno ze dvou vrstev 3mm silné topolové překližky. Obě vrstvy jsou k sobě slepeny lepidlem . Stříbrný přívěsek ve tvaru keltské spirály - symbolů ochrany.


Spirála obklopená plameny keltského slunce představuje v tomto amuletu tajemnou energii, která pochází z vesmíru a drží vše n. Keltov, preto sa aj nazýva keltská špirála. Zlatá farba nás ochraňuje pred zlými vonkajšími vplyvmi.

Je to anténa biogenerátor. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tento pin objevil(a) Tereza Kynclova. Bioenergia Keltskej špirály regeneruje choré a poškodené orgány, preto sa používa.


Průměr přívěsku: cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky