úterý 16. října 2018

Lisovačku na al pex

Mačkací kleště pro těžká kabelová oka. Existují různé druhy a značky lisovaných kabelových ok pro zhotovení spojení mezi. Obrázek je pouze ilustrační.


Rozšiřujeme nabídku kabelových vývodek o vývodky s prvky pro vyrovnání tlaku a. Kliknutím na obrázek více, katalogy ke stažení v sekci Kabelové vývodky . Velikost lisovacích matric se dá velice snadno změnit stiskem pojistky a otočením matrice do požadované pozice. Precizní výsledek lisování. Lisovací kleště pro kabelová oka - mm. Cu - lehčené (GPH KU-L). Hlavní výhody: volba průřezu . Elektricky izolované kleště na krimpování koncovek kabelů, s ráčnovým krimpovacím mechanizmem a barevně kódovanými čelistmi a předvoleným krimpovacím . Na následujícím obrázku je jednoduchý amatérsky zhotovený přípravek.


Matrice jsou původně určeny pro ruční lisovací kleště K1 jejichž cena . Kabelové oko Mmodré, Kabelové oko Mmodré, smršťovací návlek. Elektrikářské lisovací kleště na izolované kabelové koncovky, do 6mm2. LK-CC na oka , spojky a konektory s izolací 5-6mm2.


NPR 32-A lisovací kleště NOVINKA. Symetrické 32kN akumulátorové lisovací kleště na potrubí s vyměnitelnými čelistmi . DIN Cu: - 1mmAl: 10. Profesionální lisovací kleště na kabelová oka , včetně řady čelistí (viz foto), . Omlouváme se, ale produkty z tohoto sortimentu byly již vyprodány!


Hydraulické lisovací AKU kleště HLK-400-AKU - ilustrační foto. Akumulátorové lisovací kleště pro lisovánní Al a Cu kabelových ok a spojek do průřezu 400mm 2. Kleště jsou nástroj k uchopování a stlačování předmětů, založený na principu. Krimpovací kleště na kabelová oka s celkovou délkou 3mm a pracovním rozsahem 6–mm2. Víceúčelové systémové lisovací kleště Pro vyměnitelné lisovací profily . Vhodné do každé dílny.


Charakteristika: - rozměry matic, které lze rozseknout M- . Použití: K přeříznutí a . Provedení: Těleso kleští z oceli, vynucená blokace zaručuje kvalitní lisování. Možnosti odblokování v . Kvalitní kabelová oka , materiál CuSn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky