pondělí 29. října 2018

Kura smirice

Postřiky mají různé OL (ochranné lhůty) – to je doba , během níž bychom neměli ovoce. Ale je nutný přímý zásah - ovšem nulová ochranná lhůta! TIP: nejvhodnější doba pro použití je konec léta-podzim.


Kuprikol 5 Champion WG) . Riziko, které představuje přípravek pro użivatele, je přijatelné, pokud celková doba práce s . Zabýváme se prodejem základních i doplňkových. Vegetační doba je 1dnů. Postrekový fungicíd vo forme zmáčateľného prášku na ochranu rastlín proti hubovým chorobám. Pôsobenie prípravku kontaktný fungicíd. Pokyny pre aplikáciu.


Ochranná doba 3-dní, podľa dru. Doba použitelnosti přípravku: roky od data. Je-li uvedena ochranná lhůta např.


OL - ochranná lhůta je minimální interval ve dnech mezi posledním ošetřením a sklizní ošetřené. Obsahuje ako hlavnú zložku oxychlorid meďnatý. Chemická charakteristika: CuCl2.


Aliete WG systémový - ochranná doba OD dni. OL ( ochranná lhůta ) je dána počtem dnů, které je nutné dodržet mezi termínem aplikace a sklizní. KUPRIKOL pôsobí ako . V tomto období sa aplikuje preventívny postrek. Zásadou je pri polievaní nestriekať na . Skladovost: Skladem, obvyklá doba expedice den.


Obľúbené značky: Záhradkárske potreby Spuchlák - ponuka. RIDOMIL Plus WP, koncentrácia , ochranná doba dní. Prípravok sa môže aplikovať.


Přípravek, u něhož prošla doba použitelnosti, nesmí být uváděn na trh. Důležitá je u postřiků tzv. Dobrý deň, hneď zajtra pôjdem kúpiť kuprikol a postriekam ich. Prosím poraďte mi čím to potom ešte postriekať a po akej dobe.


Pozeral som aj na Vašej stránke. Nastane-li však už u okurek doba sklizně, musíme použít přípravek Aliette WG ,. U obou vyjmenovaných přípravků je ochranná lhůta stanovena na dnů. Kombinovaný fungicíd so systémovým a kontaktným účinkom určený na ochranu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky