úterý 21. května 2019

Kávovník prodej

Nejen pro všechny znalce kávy nabízíme pokojové rostliny kávovníku. Pěstujte si stromeček s pěknými tmavězelenými listy. V květináčku obdržíte rostlinky.


Zabýváme se také pěstováním a prodejem sazenic a semen chilli, zeleniny, bylinek, palem . Plody jsou peckovice se dvěma zrnky kávy. V zimě stačí, když budete kořenový bal mírně zvlhčovat a rostlinu .

Kávovník je rostlina velmi dekorativní, nenáročná a odolná. Tato usušená a upražená semena jsou známá kávová zrna z obchodů. Dům a zahrada - Kavovnik bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pochází z tropické Afriky.


Teplota: běžná pokojová teplota, která v zimě nesmí klesnout pod15°C.

Světlo: ideální je světlé . Ideálním místem pro pěstování kávovníku je polostín. Tento kávovník pochází z Etiopie, jihovýchodního Súdánu a Jemenu. Roste v podobě stálezeleného stromu, přičemž v bytových podmínkách může dorůst až 5 . Můžeme doručit do ‎: ‎28. Kč bez DPH KAVOVNIK.


Semena rostliny kavovniku. Ke slávě kávu ale přinesli až Arabové, . Co se týče vzrůstu, tak vyroste až do 8 . Nejčastěji seženete semena kávovníku arabského (Coffea arabica), ujistěte se ale, že jsou čerstvá a mají kolem sebe ochranný obal, tzv. Původně tato rostlina pochází z oblasti Afriky.


V našich podmínkách je kávovník pěstován jako pokojová rostlina, dosahující výšky do 1cm. Před samotným prodejem prochází káva fází pražení. Několik let po výsevu v bytě kvete drobnýmí bílými kvítky.


Charakteristika rostliny . Nejvíce se pěstují tři odrůdy, z jejich semen se praží káva. Výborně se tedy hodí do panelových bytů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky