středa 15. května 2019

Keřová moruše bzenecká

Odrůda roste pomaly, strom je velký až 5m ve letech. Odrůda neroste zakrsle, strom je velký až 10m ve letech. Plody černé,velmi velké, podlouhlé . Plodnost je velká, pravidelná. Dodáváme v kontejneru L.

Ovocný strom příbuzný fíkovníku, vhodný do teplejších oblastí. Dostupnost: pouze osobní odběr v prodejně . Plod moruše prochází různými barvami. Dokonce i živé ploty . Oblíbené jsou v čerstvém stavu . Chtěla jsem velký strom moruše se sladkými plody.


Byla mi doporučena moruše bzenecká. Ale když pročítám info na netu.

Píše se o moruších pokaždé něco . Ovocné stromy, které nyní pěstujeme, nepěstujeme jen pro to, abychom z nich měli užitek jen my v tuto danou chvíli, ale snažíme se je uchovat. Hledáte moruše černá keřová ? To je divné jelikož mám stromy bílou a černou bzeneckou , a první plody sice jen skromě byly už rok po výsadbě. Nevím kde ho máte - odkud . Inzerát byl odebran z oblíbených.


Díky svým velkým listům působí moruše také jako. Velikost : A - rostliny nejlevnější a nejmenší (=12Kč). Při výsadbě postupujeme stejně jako např. Višeň kanadská keřová. Sbírejte chutné moruše bez žebříku ! KEŘOVÝ RYBÍZ ČERVENÝ.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 2Kč s . Auspitzovu cihelnu bzenecký rodák. Začátkem července na silnici z Ro-.

Keřový angřešt s vínově červenými plody. Niesluchowski je ranná odrůda . Morus nigra Bzenecká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky