čtvrtek 23. května 2019

Lesní navijáky za traktor bazar

Pařezová fréza za malotraktor vhodná pro likvidaci menších pařezů na hůře . Talířové půdní frézy TPF-1N za zemědělský kolový traktor jsou zavěšovány na tříbodový závěs traktoru. Tlakový olej pro pohon hydromotoru frézy je odebírán z. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete.

Vysoká produktivita, robustnost . Pluh jednoradličný CRONIMO CR-za traktor. Profesionální stroj s . Návěs za traktor , řezačka Claas Jaguar 850. Pöttinger Novacat XE traktor Zetor. Vysoce výkonná zemní fréza k rekultivaci starých pozemků.


Fréza se připojuje za malotraktor.

Plošina za traktor , 8m dlouhá, 2. Zahradní fréza Honda s nářadím, valníček, bubnová sekačka, rotavátor , 3radličný . U traktorů, které provádějí práce speciální (vyvážečky, lesní frézy) je. Například lesní fréza má specifické použití, kterému se musí přizpůsobit i traktor. Za jedním z nich, který patří panu Milatovi, jsem se vypravil až k . Univerzální frézy pro traktory do 5HP. Silná a kompaktní lesní fréza.


CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Mulčovač je určen k agregaci za traktor či malotraktor. Pohon mulčovače - vývodovým hřídelem traktoru (kloubovým hřídelem).


Petr Myslivec:Pořízení lesní techniky. Dovoz zemědělské, lesní a komunální techniky a její následný prodej prostřednictvím sítě smluvních partnerů zákazníkům po celé České republice. Samozřejmostí je dvojčinná hydraulika pro široké spektrum přídavných zařízení a nářadí.


Toto vše společně s vysoce . Podpora je zaměřena na investice do lesní techniky a postupů práce, které zvyšují.

BAZAR, Kácecí hlavice Arbro 4S na traktor , 27. Nový typ štěpkovače WCKza traktor a malotraktor od Hp, 18. Teď vážně, nosič je traktor Fendt Vario ( hydrostatická převodovka ) a fréza se. Lesní fréza je zabiják traktorů, to víme od roku 9 kdy jsme tuto technologii do ČR.


Tomu odpovídaly ceny za služby, bohužel že většina dobrodruhů tyto ceny. Tříbodově uchycená fréza za traktor , poháněna kardanem traktoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky