pondělí 20. května 2019

Malotraktoryteravariarchiv

Přidat do oblíbených. Dále v ceně nové startování na krátko není . Predam malotraktor mtmini 0vyrobca Agrozet Prostejov traktor v povodnom a plne funkcnom stave. Pluh na orání (obracák) za malotraktor - frézu.


PF - Motorobot s pluhem, r. Vymením Zetor Pionýr r. Dobrý den, nabízím k prodeji půdní frézu PF-se sulkou. Prodám malotraktor , půdní frézu TJ-5. V Prostějově mají už na prodej pouze lanko spojky. Nářadí jsou nejčastěji agregována s jedno a dvounápravovými malotraktory ,. Rotavátory - půdní kypřící frézy jsou určeny pro kypření půdy až do hloubky 20 . Firma Pavel Šálek sídlí v srdci Hané ve městě Prostějov. Nabízíme i bazarové nebo předváděcí stroje za.


Prostějov ve variantě zlamovací malotraktor přes typy T-4K-a TZ-4K-až do. Pokusím se poslat pár obrázků - půdní fréza s volantem a sklápěcím vozíkem s. Prodam nádrž z desty vhodná na stavbu malotraktoru. Agrostroj (později Agrozet) Prostějov. Karoserie (počet dveří), půdní fréza. Stroj je možno použít pro dopravu, orbu, kultivaci, frézování půdy, vrtání jam, sečení trávy , . TK vyráběné v Prostějově a vše završovaly.


Malotraktor Prostějov MT typ WISCONSIN YUKON, 18. Ověřené informace o firmách z oboru Traktory, malotraktory v okrese Prostějov a okolí. Je zde nabídka motorových pil, křovinořezů, rotačních sekaček, traktorů a sněhových fréz. Dodává elektrické zahradní nůžky a půdní jamkovače.


V sortimentu máme sekačky, pily, křovinořezy, traktory, sněhové frézy , bazény, zahradní. Traktor může být skoro šestisetkoňový Fendt, ale taky půdní fréza z Prostějova se 175ccm motorem - oboje orá, ale řekl bych, že jistý rozdíl . Prodej příslušenství a nářadí za malotraktory. Jejím stěžejním programem je výroba jednonápravových malotraktorů a nosičů. Dále děláme půdní vestavby a přestavby bytových jader. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod.


Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Vyrábíme balicí zařízení, sítě na stromky, sázecí stroje, frézy a ořezávače kmene. Naše nabídka obsahuje nástroje na obrábění kovů – soustružení, frézování , vrtání,.


Zajišťujeme sádrokartonářské práce, půdní vestavby, práce pro výstavbu či rekonstrukci. Provádíme opravy sekaček, traktorů, malotraktorů , rotavátorů, křovinořezů a. Stavby rodinných domů, půdní vestavby, rekonstrukce bytových jader, pokládání dlažeb. Dodáváme sekačky, malotraktory , traktory, pily, křovinořezy, centrály,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky