pátek 10. května 2019

Kdy stříkat třešní proti červivosti

Rybíz a angrešt – vysazování a péče. Kde se bude nejlépe dařit rybízu a kde dobře poroste angrešt. Mšice do té doby rybíz nezlikvidují a Vy budete mít ovoce bez chemie. Diskus-proti americkym padli-na angrest aKarate-na vsechno.


Postřik na rybíz - Kompozitní dřevo kompozitnidrevo. Je možné ještě nyní stříkat rybíz proti mšicím , není už to pozdě, když už jsou. Dále - angrešt , rybíz , vinná réva. Předtím jsem se tomu nějak nevěnoval ale přesto to rostlo a rodilo sice s nějakýma drobnýma nemocema ale . Kdy postřik proti padlí na angreštu. Podzimní prořezávání rybízu a angrešt - jak správně řezat tyto keře.


Příslušně tvarované keře rybízu , angrešt a zimolez dávají nejlepší sklizeň a. Proto na začátku prosince, v den čistého mrazu, stříkám keře. Kdy je lepší odříznout přebytečné větve na egrech a tvořit keř - na jaře nebo na podzim? Nové stromky rybízu nebo angreštu musíme zasadit a uvázat ke kůlu, který je sic. Tento typ rostliny v létě, kdy výhony dosáhly délky cca m,.


Roundupem v rozprašovači stříknout a nechat cca týden, . Pro prevenci začněte postřik rostlinou v okamžiku, kdy se objevily první mladé listy. Na keřech rybízu a angreštu , bílý plak, plísně, metody boje. Proto je velmi důležité, aby jarní zpracování rybízu a angreštu ze škůdců. Je vhodné stříkat keř před rozkvětem nových pupenů nebo během období jejich. Následující kontrola se opakuje po týdnu, kdy je ošetření prováděno horkou vodou.


Napadá také rybíz , zejména rybíz černý. Napadené rostliny mají nejprve nevzhledný list později i plod (nechutný) a při velkém ataku nemoci . Každoročním řezem výhonů na daný počet pupenů chráníme angrešt před hnědým padlím. Protože uvedený patogen nenapadá jen angrešt , ale i rybíz (především černý) a výjimečně i meruzalku a křížence angreštu a . Zajímalo by nás, kdy a jak se prostřihuje červený rybíz. Americké padlí angreštové (Sphaerotheca mors-uvae) způsobuje na plodech,. Ale americké padlí napadá v poslední době také rybízy , především černý.


Kdy angest na jare pousti nove puky? Poprašuje se jím půda brzy na jaře před setím nebo výsadbou, kdy zničí. Péče o populární keř bobule zahrnuje kompetentní postřik rybízu za účelem ochrany před.


Několikrát během sezóny by měl být stříkán černou a keři bílého a červeného rybízu. Houghton Castle) i na angreštu. Poznáme ho podle toho, že listy jsou menší, užší a mění tvar – namísto pěti mívají tři laloky a při silném projevu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky