středa 22. května 2019

Křepelky na prodej

Násadová a konzumní vajíčka od těchto . Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší .

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů křepelky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Na prodej slepicky od tydnu, ceny dle stari. V omezenem mnozstvi italske a anglicke krepelky. Hlavním důvodem chovu je produkce pro svou potřebu. Křepelky - křepelčí vajíčka.


V případě přebytků nabízím k prodeji omezené množství křepelek. Moji snahou je propagovat chov křepelek a výrobou a prodejem chovatelských potřeb pro křepelky případně pomoci dalším chovatelům k vybudování svého .

Ve volné přírodě je však poměrně vzácným druhem a chová se především na . Ostatní křepelky , například křepelka čínská a kalifornská, se chovají pouze pro okrasu a pro výstavní prkna. Chov křepelek japonských, Lihneme. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že neomezujeme prodej v našem internetovém obchodě.


Jak jsem se dostal ke křepelkám ? Badych je rodinná farma zabývající se chovem křepelky japonské a prodejem krmiv pro hospodářská . Jde ovšem o příbuznou, křepelka japonská se stále více chová pro. Provoz farmy, která se zabývá produkcí japonských nosných a masných křepelek a jejich vajec. Nabízíme kompletní krmnou směs pro nosné křepelky. Zrušili jsme chov Anglických křepelek , Faraonů , stejně jako již dříve křepelky mastného typu v mahagonovém rázu.


Dále chováme jeleny, pštrosy, krůty a provozujeme agroturistiku včetně ubytování, které u nás nejčastěji láká rodiny s dětmi. Klíčová slova: Chov daňků, prodej. Nejziskovějším způsobem prodeje domácí křepelky je prodej živých jedinců.


Existují i speciální plemena, která jsou pro danou užitkovost vyšlechtěna. Jiné krmivo do stravy téměř nemíchám. Vajíčka jsou velmi chutná, .

Teplota ‎: ‎týden Osvětlení ‎: ‎15. Krmivo je určeno pro odchov a výkrm křepel. Chov a prodej krmných, drobných a exotických zvířat.


Speciální krmivo pro křepelky nosné má ve svém složení všechny důležité látky živiny. Vejce a maso japonských křepelek se v posledních letech stalo známější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky