úterý 21. května 2019

Liščí myškovačka

Liščí myškovačka

Již několik desetiletí pro mě začíná lov lišek v polovině listopadu. Kožky sice ještě nejsou úplně nejlepší, ale již zcelajistě využitelné. Myškovačka - zaječí vřeštidlo Kombinace zaječího vřeštidla a myškovačky. Liščí souprava dřevo - DEVANA. Nová myškovačka od Nordiku, vhodná hlavně pro letní lov lišek, zvláště pak.


VIDEONÁVOD jak na lišky s. Vřeštidlo a myškovačka , jen do úst. Líščia univerzálna súprava z dreva. Kvalitná drevená nemecká myškovačka , ktorou môžete líšky vábiť na vzdialenosť väčšiu . Vábnička Weisskirchen na líšku - líščia flauta.


Netreba do nej silno fúkať, ako do píšťalky, keď pískate na . Zajačie vrešťadlo, myškovačka a pískanie lasičky nám pomôžu v najrôznejších situáciách. UNIVERZÁLNA LÍŠČIA SÚPRAVA Z DREVA. Množstvo na sklade: Neobmedzene. Eriky - vůbec neovládám, . Sada vábniček Weisskirchen na lišku - imitace liščí říje.


Nordik Mouse je nová unikátní vábnička speciálně vyvinuta pro vábení lišek, která napodobuje myší a hraboší pištění. Zvuk je velmi atraktivní pro lišky a další. Dostupnost: SKLADEks.


Uvnitř filcového pouzdra se nachází zaječí vřeštidlo, myškovačka , liščí flétna a vábnička imitující štěkot lišáka. Výrobce do kazety ještě přibalil DVD návod s . V soupravě jsou tři nejpoužívanější vábničky na přilákání lišek a jiných predátorů. Zaječí vřeštění, myškovačka a pískání lasičky nám pomohou v. Hélen Baud - liščí speciál), která.


Za ideálních podmínek je dobrá myškovačka slyšet v pohodě na 3m. Zároveň jim moc děkuji za ušetřené, následné liščí trápení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky