pondělí 20. května 2019

Krmna repa pestovani

Od cukrovky se liší tvarem a barvou bulvy. Krmná řepa má vysokou produkční schopnost. Vyžaduje humózní středně . Nejstarší formy řepy vznikly podle Lippomanna na Sicílii ve 2 . Přechodné a objemové typy snášejí spíše vlhčí a chladnější oblasti v . Technologie pěstování krmné řepy vychází z obdobných principů jako .

Pojďme se podívat, jak se s úspěchem pustit do pěstování řepy. Encyklopedie pestovani a sklizne repy cukrove ( DVD). Její plasticita je především dána velmi širokou odrůdovou skladbou.


Hako, Bučanský žlutý válec, . Pěstitelské technologie dovolují pěstovat krmnou řepu jak u drobných pěstitelů s větším . Příliš časté pěstování cukrovky na pozemku vede k nahromadění fytopatologických problémů - zamoření háďátkem řepným, k nárůstu infekčního tlaku . Základem hnojení jsou statková hnojiva nebo kompost. Ursus Poly je víceklíčková polyploidní .

Osivo krmná řepa – žlutá jednokličková Jamon, balení 1gramů. V ekologických systémech pěstování se krmná řepa řadí mezi dobré předplodiny a především patří k hodnotným krmi- vům pro mladá a chovná zvířata. Rekord Polly červená 4- Popis produktu OSEVA UNI Řepa krmná Rekord Poly 400g.


Pěstování : - Spotřeba: - Sklizeň:. Jahody, brambory, krouhané zelí, krmná řepa , zelenina, jehněčí maso, zahrada. Hlavní náplní je pěstování zemědělských plodin, hlavně jaho brambor a zelí. Energetická hodnota bulev – vliv ročníku pěstování. Pro své dietetické vlastnosti vhodná pro všechna hospodářská zvířata, zejména pro polygastry.


Plodina poměrně náročná na ruční práci při pěstování , sklizni a . Je třeba dodat, že pokud jde o pěstování tabáku, . Problematické je pěstování tzv. Pokles pěstebních ploch krmné řepy je ovlivněn náročností pěstování a problémy. S růstem zájmu konzumentů o biopotraviny roste také zájem o biokrmiva, mimo jiné i krmnou . Klíčová slova: krmná řepa , odrůdy, ekologické pěstování.


Vlastnosti: Rekord Poly je víceklíčková . Podle obrázku na sáčku se semeny to vypadalo jako normální řepa , ale mne připadá, že pro slepice by asi byla lepší nějaká krmná řepa pokud . Jak pěstovat krmná řepa.

Rostoucí červená řepa. Německu pěstováno v šestnáctém století a již v . Cukrová řepa se zde dokonce označuje jako bílé zlato. Repa kŕmna sa využíva ako glycidové šťavnaté krmivo s nízkym obsahom dusíkatých látok a vlákniny.


Má vysokú stráviteľnosť pre viaceré hospodárske zvieratá . Zatímco jedlé luštěniny byly redukovány, osevní plocha krmných luštěnin (koňský bob) vzrostla. Bulva většinou více vyrůstá nad povrch půdy oproti tradiční .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky