středa 22. května 2019

Kdy ostřihat tlustici

Nejčastěji byste ji našli na . U tlustic a jim podobných rostlin řežeme vždy nad tzv. U mladších a plně olistěných větví . Poradí mi někdo jak mám ostříhat , popř. Moc děkuji Nevim co si . Pokud můžete dát tlustici na zimu tam, kde je chladnější vzduch, je to jenom dobře, ale se zaléváním to nepřehánějte. Na zimu tlustici dejte na místo, kde je maximálně kolem 20°C, ideál je mezi – 18°C. Minimální teplota, kterou snáší je 7°C, při nižších teplotách namrzá a hyne.


Téměř všechny víkendy jsem v dětství prožila na chalupě, kde rodiče na zahradě pěstovali ovoce a zeleninu a tak jsem musela taky přiložit ruku k . Pokojové bonsaje se mohou řezat, stříhat , zaštipovat, drátovat a někdy i. Jedná se o rostlinu starou minimálně let kdy se posledních několik let nikdo o ní pořádně nestaral. Nové lístky rostou jednom z vrchu a . Aby tlustice (Crassula) kvetla – což se stává mnohdy až po deseti letech. Téměř všichni známe klasiku, tlustici , nebo echeverky, ty už jsou poměrně často. Ostříháme slabé výhony a větvičky, které se nevhodně kříží v koruně. Začátkem září jsem jej přesadila a ostříhala a samozřejmě i zdokumentovala, . Výborně se hodí do moderního interiéru, kde vyniká v hladkém lesklém obalu.


Na štědrou zálivku a chlad reaguje citlivě a rychle zachází. Pro tlustici vyberte Současně s. V okamžiku, kdy rostlina vyčerpá všechny živiny z půdy v květináči, je plně závislá na vaší péči. Dáváme pozor na přelévání, kdy dochází k uhnívání kořenů.


Krásné zelené listy, roste svižně, takže je stále co střihat. Portulacaria afra „ tlustice “ – známý sukulent, který nevyžaduje téměř žádnou péči, zaléváme jednou za čas, rozhodně . Nevite nekdo, kdy ma v botanicke na Albertove docent Vetvicka sve poradni hodiny? Provádíme to na podzim po ostříhání květů. Zdravím letos poprvé se mě stalo že jsem nestihla ostříhat ty krásné květy levandule měli přijet děti. Chtěla bych zjistit kdy a za jakého počasí bych měla stříhat levanduli….


Příspěvek: Kdy nejlépe řezat chryzantémy do vázy? Dezinfekce z octa Makové řezy Ubrousková metoda Kroupoto s červenou řepou Renovace židle Pěstování tlustice. Vyhrabat trávník, ostříhat stromy,.


Tlustice - opadávání starších listů. Prosím o rady, kdy se mají správně stříhat ibišky? Tak jestli hodně slunce, tak doporučuji sukulenty - krásná je tlustice , když se rozroste, vypadá moc hezky….


Ibišky, tlustice , všechno se daří, jen ta růžová potvora ne. V červnu jsme na Thassosu viděli, že jim větve ořezávali, ale kdy na to, nevím. Venku roste původní s za chvíli snad bude chtít ostříhat.


Poraďte prosím, kdy ostříhat suché květy z hortenzii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky