čtvrtek 23. května 2019

Letošní výkupní ceny rybízu

Letničky v truhlíku: Osazujeme balkon podle světových stran. Truhlík na slunce (Zdroj: Prima FTV). Otužilé letničky : Které krásky nezdolají ani první mrazíky?


Suchokvět má rás sušší stanovište a přímé slunce. Zvolili jsme pro vás takové trvalky , které se skvěle hodí do různých typů výsadeb. Zatímco drobná plamenka šídlolistá odvede skvělou práci na . Nejoblíbenější letničky ,které se dají skvěle kombinovat i do truhlíků. Přímé slunce po celý den tyto rostliny nesnášejí, neudrží dlouho květy.


Potřebuje: slunce , propustnou půdu, dostatek vláhy. Vysazujeme: jen přímý výsev, ne sazenice, nesnáší přesazování. Ideální na přímé slunce. Výborná do kombinovaných truhlíků, snáší slunce i stín. Teoreticky se tu dá pěstovat cokoli, jen rostliny milující slunce.


Skimmie se hodí do stínu i polostínu, nemá ráda přímé sluneční paprsky. Mezi letničky se řadí také balkonové rostliny, s muškáty a petúniemi nešlápnete vedle . Trvalky vhodné na slunce , na suchá místa, trvalky na úpal. Běžná půda, svěží nebo suchá půda, to jsou vhodná stanoviště pro tyto rostliny. Patří sem velkokvěté . Chcete-li každoročně měnit tvář své zahrady, zkoušet nové barvy a seskupení, pak jsou pro vás letničky to pravé.


Výběr tvarů, velikostí i barev . Tyto letničky se připravují pro jarní prodej. Kdy vysévat letničky do truhlíku. V šechny kaktusy obecně potřebují dostatek světla a nevadí jim ani přímé slunce. Trvalky nízké do záhonů, na obruby i do zahradních nádob.


Tyto nádherné letničky se hodí do truhlíků a nebo závěsných květináčů. Nesnesou pouze velice silný vítr a přímé slunce za extrémně horkého . JIŽNÍ OKNO standardní truhlík šíře cm. Pěstování: přímý výsev časně zjara nebo na podzim se zimní.


Nejlépe prosperují na slunci v úrodné půdě. Další letničky vhodné k řezu:. Zajímavé nové odrůdy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky